Slimmer Zwanger

Het Erasmus MC heeft het zelfhulpprogramma “Slimmer Zwanger” ontwikkeld, waarmee vrouw én man samen hun eet- en leefstijl verbeteren voor hun kind, zowel vóór als tijdens de zwangerschap. Het programma bestaat uit een screening via de website en een persoonlijke coaching met SMS en E-mail op de mobiele telefoon in uw eigen tijd en op iedere plaats. U kunt informatie vinden op de website www.slimmerzwanger.nl

Abonnement en vergoeding Slimmer Zwanger:
Een abonnement wordt vergoed door de zorgverzekeringen van Achmea, zoals Zilveren Kruis Achmea, Avero Achmea, Agis, Interpolis, FBTO. Na het invullen van uw verplichte persoonsgegevens op de registratiepagina ontvangt u meteen de activatiecode, die u invult.

Vanaf 10 augustus 2012 vergoedt Achmea voorlopig alle abonnementen, dus ook van alle niet-Achmea verzekerden. Dit gaat niet af van het eigen risico. Na het invullen van uw verplichte persoonsgegevens op de registratie pagina klikt u aan “Andere zorgverzekeraar”, waarna u meteen de activatiecode ontvangt en die invult. Ter informatie: het abonnement van 26 weken, dat nu voor iedereen voorlopig wordt vergoed door Achmea, kost normaliter voor u én uw man samen € 29,95.