Liefdevolle
Kraamzorg

Unieke kraamzorgorganisatie

Al ruim 9.000 kinderen hebben hun eerste dagen op deze wereld beleefd met een van de lieve kraamverzorgenden van Natus om zich heen. Wat in 1992 vrij spontaan begon vanuit het huis van Hennie van Ballegooijen in Hurwenen, groeide uit tot een unieke kraamzorgorganisatie in de regio. Waar liefdevolle, persoonlijke kraamzorg voor het hele gezin centraal staat.

 

Neem contact op

Liefdevolle, persoonlijke kraamzorg

  • Één kraamverzorgende zorgt voor een veilige start
  • Aandacht en zorg voor het hele gezien
  • Warmtezorg, babymassage en begeleiding bij borstvoeding ( ook na de kraamtijd)

"De borstvoeding kwam niet goed op gang. De lactatiekundige van Natus Kraamzorg adviseerde om erbij te gaan kolven. Het was zaterdagavond, geen kolfapparaat in huis. Geen probleem voor Natus, de volgende ochtend had ik een kolfapparaat!”

Marthe, mama van Liv

"Tijdens de kraamweek leerde de kraamverzorgende ons de basis van babymassage. Zo bijzonder en waardevol. De dagelijkse massages zijn nog steeds warme, liefdevolle momenten voor ons en ons zoontje.”

Bart, papa van Morris

“Bij ons derde kindje wilde ik een rustige, fijne kraamtijd voor het hele gezin. De kraamverzorgende betrok onze twee oudsten liefdevol bij de verzorging van hun broertje. Of maakte koekjes met ze, zodat ik kon rusten met de baby. Het was onvergetelijk voor ons allemaal.”

Leyla, mama van Sven

<< Prev
Next >>

Kwaliteit

Natus Kraamzorg heeft een contract met elke zorgverzekeraar. Dit betekent dat de kosten voor de standaarduren kraamzorg vergoed worden. Er kan wel een eigen bijdrage gevraagd worden door de zorgverzekering. Dit hangt af van je polis. Neem hiervoor contact op met je zorgverzekeraar.

We zijn daarnaast lid van de Brancheorganisatie Geboortezorg en zijn we gecertificeerd volgens de HKZ norm 2019

  • Certificering Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorg (HKZ)

Klachtenregeling

Wij geven graag kraamzorg naar jouw wensen en volle tevredenheid. Daarom evalueert de kraamverzorgster regelmatig met jou of alles naar wens verloopt, zodat zij haar zorg kan aanpassen naar behoefte. Tijdens de kraamperiode nemen we vanuit ons kantoor ook contact met je op, om te vragen of alles naar wens is. Als je er behoefte aan hebt met ons te overleggen zonder de aanwezigheid van de kraamverzorgende, dan kun je ons altijd terugbellen.

Mocht er iets niet naar wens zijn, doen wij er alles aan om dit op te lossen. Ook dát zien wij als een bewijs van onze kwaliteit. Die kwaliteit borgen wij met ons lidmaatschap van BO Geboortezorg (brancheorganisatie Geboortezorg).
Ben je ergens niet tevreden over en wil je een officiële klacht indienen, dan kan dit via email: info@natus.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Telefonisch kan natuurlijk ook. Wij zijn hiervoor bereikbaar op telefoonnummer 0418-661307.

Kunnen wij je klacht niet naar tevredenheid oplossen, dan kun je rechtstreeks beroep doen bij een onafhankelijke klachtenfunctionaris. Lees hier meer informatie over onze klachtenregeling.

Klachtenregeling leden BO

Wij kijken er naar uit je te ontmoeten!

 

Stel je vraag Meld je aan

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste (leerling-)kraamverzorgenden.

Bijscholingen

Onze gediplomeerde kraamverzorgenden krijgen elk jaar bijscholing op verschillende onderdelen van ons vakgebied. Zo zijn ze altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.