Hoera! Een Baby!

Er staat iets moois te gebeuren, want binnenkort bevalt u van een kindje. Of het nu uw eerste kind is of niet, het blijft een bijzondere en ingrijpende gebeurtenis. Een tijd waarin moeder, kind en de rest van de familie een professionele, maar vooral een persoonlijke en liefdevolle begeleiding kunnen gebruiken.

Natus biedt al meer dan 20 jaar Kraamzorg op maat. Dit betekent dat úw wensen ons uitgangspunten zijn.

Naast kraamzorg kunt u bij Natus ook terecht voor:

Kwaliteit

Kwaliteitssysteem
Natus kraamzorg is gecertificeerd voor de kwaliteitseisen van Stichting Harmonisatie van Kwaliteit in de Zorgsector (hkz ds 2012).

Borstvoedingscertificatie
Natus kraamzorg is WHO Unicef borstvoeding gecertificeerd. Natus werkt volgens de tien vuistregels die door de WHO en Unicef zijn opgesteld. Uitgangspunt hierbij is het deskundig begeleiden en adviseren van vrouwen bij het geven van borstvoeding.

Evaluatie
Om de kwaliteiten van Natus te waarborgen, vragen wij aan het einde van uw kraamtijd via een evaluatieformulier naar uw ervaringen met onze zorg.

Klachtenprocedure
Onze medewerk streven ernaar om de hulp en zorg zo goed mogelijk uit te voeren. Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden bent over de zorgverlening die Natus u biedt, dan heeft Natus een klachtenprocedure.