Ervaringen

In dit gedeelte van de website staan ervaringen van onze klanten…
Heeft u een leuke ervaring die graag wilt delen, zet dan uw verhaaltje erbij!

Deel uw ervaring met anderen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

 1. Fannie

  Lief Natus team:
  Begin augustus zijn we ontzettend verwend door Monique en Christa. Wat waren ze lief, kundig, hardwerkend en heel gezellig! Ze hebben ons heel fijn geholpen met ons jongste zoontje en onze peuter was ook helemaal weg van ze :).
  Daarna hebben we ook de cursus babymassage van Natus gevolgd. Wat een genot! De uiterst deskundige Hennie heeft ons in vijf weken zo veel geleerd! Echt een aanrader!
  Warme groetjes van Joost, Fannie, Auke en Oscar

 2. A van Willigen

  Lieve Gerry,

  Wij willen jou heel erg bedanken voor al je goede zorgen in onze kraamweek! Wij zijn heel erg blij geweest met jou als kraamverzorgster! Voor ons ben je een topper.

  Liefs Dirk, Anouk en Jim

 3. Gerard,Dion,Thom en Valerie Leenders

  Lieve Lia,
  Je hebt ons weer een fantastische kraamtijd bezorgd! Wat was het weer fijn dat jij bij ons in huis was, we hebben er mede dankzij jou weer een feestje van gemaakt! Nogmaals bedankt voor al je goede zorgen, tips en gezelligheid! We missen jou en je heerlijke en feestelijke fruitcocktails nu al. Een high five van Thom en een dikke kus van Valerie. Groetjes van Gerard, Dion, Thom en Valerie Leenders

  Ja, mijn ervaring mag gedeeld worden op Facebook.
 4. Bart, Pauline en Lexie van der Linden

  Wat een top kraamtijd hebben wij gehad met onze geweldige kraamverzorgster Gerry, ze was een heerlijke frisse wind in ons huis en stelde ons en onze kleine meid Lexie meteen op ons gemak. Ze heeft ons heel veel geleerd en ze heeft mij rust en vertrouwen gegeven en dat zal mij altijd bij blijven!! Bedankt, Gerry, en we hopen jou (gauw) weer eens te zien!!

  Ja, mijn ervaring mag gedeeld worden op Facebook.
 5. Huib-Jan, Margriet, Joop en Teun Kwakernaak

  Na de geboorte van Teun hebben wij een heerlijke, ontspannen kraamweek gehad met Manita en Christa. Ze wisten van aanpakken en het huishouden liep op rolletjes. Joop kreeg ook veel aandacht, iets waar hij zeer van genoten heeft. Hartelijk bedankt voor jullie goede zorgen!

 6. Martijn, Kim en Djill Verdonk

  Lieve Manita en Jaimy,

  Wat kan een week snel voorbij vliegen zeg. Maar wat wil je ook met 2 van zulke lieve, gezellige, zorgzame mensen in huis. Wat hebben wij enorm geboft met jullie goede adviezen, tips, gezelligheid en fantastische zorg voor zowel moeder, kind, vader (en Billy)

  Djill zal jullie gaan missen! (papa en mama stiekem ook)
  Mocht er ooit nog een tweede komen dan hopen wij jouw zeker aan ons bed te treffen Manita! Nogmaals heel erg bedankt voor de goede zorgen en kom gerust nog eens langs voor een bakkie, gezellig!

  Heel veel liefs en een dikke knuffel Martijn, Kim, Djill en Billy

 7. Femke Korthals

  Vanuit het ziekenhuis kwamen we direct in de goede handen van Gerry terecht. Wat een heerlijke kraamweek hebben we gehad! Ze heeft mij en Robin erg goed geholpen met de borstvoeding (de Campina heeft er een concurrent bij!) en ze leerde Stefan en mij snel de fijne kneepjes van het verschonen, de tummytub en samen douchen met Robin. Gerry, we hebben genoten van je hulp en gezelligheid! Mochten we een broertje of zusje voor Robin verwachten dan willen we jou weer! Veel liefs en alle goeds!

  Ja, mijn ervaring mag gedeeld worden op Facebook.
 8. samantha

  onze zoon is nu 2 weken en 2 dagen oud,ik kijk terug op een mooie kraamweek,gerry was leuk met mijn dochter van 2,5 jaar daar maakte ze ook echt tijd voor,omdat die ook aandacht verdiende ze was ook goed voor mijn zoon en verzorgde mij ook goed,had ook goede adviezen,en wat ik heel fijn vond was dat ze veel ervaring heeft en op al mijn vragen een antwoord had.
  gerry bedankt voor alles en de mooie en fijne kraamweek,veel succes verder bij natus.

  Ja, mijn ervaring mag gedeeld worden op Facebook.
 9. Elle, Am, Cato, Nanna en Abel Sleegers-van Schijndel

  Wat hebben wij een goede start gehad na de geboorte van Simon, nu al weer enige weken geleden. Manita was er voor mama en baby, maar was ook een geweldige hulp voor papa in het huishouden en met de 3 andere kinderen. Wij wensen iedereen zo’n fijne kraamtijd, én Manita, toe!

 10. Esther de haas

  Lieve manita wat hebben wij geboft met jou!! Jij sloot goed op onze wensen aan en zelfs meer (de zorg voor onze oudste dochter) ze mist je al!! Ook de baby massage gaan wij zeker mee door!! Jij hebt ons goede adviezen gegeven en mochten wij ooit nog een kindje krijgen hopen wij op jou! Je bent een topper en bedankt voor alles! Een dikke 10. Veel liefs jasper, esther, isis en aron

  Ja, mijn ervaring mag gedeeld worden op Facebook.
1 27 28 29 30