Ervaringen

In dit gedeelte van de website staan ervaringen van onze klanten…
Heeft u een leuke ervaring die graag wilt delen, zet dan uw verhaaltje erbij!

Deel uw ervaring met anderen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

 1. Hilde

  Lieve Annelies,

  Julia is alweer 9 maanden oud en ik denk nog regelmatig aan je terug. We wilden jou na de tweeling (Milan & Sophie) weer dolgraag in huis hebben. Wat was het daarom ook fijn toen we je weer mochten verwelkomen. Het voelde weer vertrouwd en ook met de kindjes was je in de weer.
  Ze hebben het overigens nog steeds over je 🙂
  Ik hoop dat het goed met je gaat en wens je alle goeds toe!

  Heel veel groetjes van ons allemaal.
  Familie Swanenberg (Berlicum)

  Ja, mijn ervaring mag gedeeld worden op Facebook.
 2. Jinjili van den Berg

  Dankzij de fantastische zorg van Joyce & Natasja hebben wij als gezin een droom van een kraamweek mogen beleven en ervaren. We zijn fantastisch op weg geholpen, hebben enorm veel geleerd en hebben dankzij de goede zorgen enorm kunnen genieten van deze bijzonder week. Ik kan Natus kraamzorg aan iedereen aanbevelen.

  Ja, mijn ervaring mag gedeeld worden op Facebook.
 3. Chantal Verhagen

  Op 12 augustus is onze lieve Benthy geboren. Wat een geluk hadden wij met kraamverzorgster Gerry! We hadden echt geen betere hulp kunnen wensen.
  Ook aan de oudere zusjes van Benthy werd gedacht, gezellig pannekoeken bakken en wandelen of even met ze naar de speeltuin als wij aan het rusten waren. Ze zijn in een paar dagen tijd zo dol op Gerry geworden dat ze wilde dat ze voor altijd bij ons kwam wonen 🙂

  En ook voor Benthy, Papa en Mij was Gerry helemaal top! Een hele lieve vrouw, waar je ook gezellig mee kunt kletsen en lachen maar die vooral alles heel goed opmerkt en ook een luisterend oor bied als je dat nodig hebt. Wij zijn echt zo blij dat Gerry 10 dagen bij ons is geweest!
  We missen haar nu al!

  Dankjewel lieve Gerry, dankzij jou hebben we (ondanks de vele tranen) heel erg genoten van onze kraamweek!!

  Ja, mijn ervaring mag gedeeld worden op Facebook.
 4. Sheila

  Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad met Monique van Zagten. Ze heeft ons goed op weg geholpen met de zorg van ons eerste kindje. Daarnaast konden we met allerlei vragen bij haar terecht, maar konden we ook gewoon met haar kletsen over de allerdaagse dingen. We hebben veel van haar geleerd en hebben de week als zeer prettig ervaren. De tijd vloog voorbij en het voelde erg vertrouwd. Samengevat een top ervaring dankzij Monique!

  Ja, mijn ervaring mag gedeeld worden op Facebook.
 5. Kim

  Onze kraamweek was heerlijk met onze kraamverzorgSTER Gerry! Wat een heerlijk mens <3 Meteen toen ze over de drempel stapte voelde ik me veilig bij haar. Ze ging zitten en ze zei: "Vertel maar!" Ik kon meteen mijn verhaal kwijt over mijn heftige bevalling na zwangerschapsvergiftiging. We hadden er al vier dagen opzitten in het ziekenhuis en Gerry pakte dat super op.

  Gerry paste zich aan in het moment en ging super mee met de flow van hoe wij ons op elk moment voelden. Ze kan gezellig kletsen maar ook rust creëren, heeft humor, biedt een troostende hand en/of knuffel en daarnaast is ze ook nog super in haar vak als kraamverzorgster. Ze heeft ons enorm gesteund in het op gang krijgen van de borstvoeding en heeft daarbij ook steeds contact gehad met de lactatiekundige Hermien van Natus en onze verloskundigen. Ze heeft goed ingegrepen door Ravi meteen ook kunstvoeding bij te geven aangezien zijn gewicht te veel aan het kelderen was. Zo kon papa ook een flesje geven en dat was meteen een heel mooi moment. Wat een schat is ze geweest voor ons en onze zoon Ravi.

  Verder vond ze ook nog eens tijd om eens lekker te koken voor ons en wat huishoudelijke klussen te verrichten zoals een was draaien en strijken. Ze vroeg ons ook steeds waar wij behoefte aan hebben en we hebben ook mooie dingen van haar geleerd zoals babymassage, heen en weer wiegen liggend over een skippybal, badderen in het badje/tummytub en samen douchen met onze zoon Ravi.

  Wat een feest! Als we dit nog eens mogen meemaken zouden we Gerry graag weer over de vloer krijgen!
  Dankjewel lieve Gerry en Natus!
  Liefs Stan, Kim en Ravi

  Ja, mijn ervaring mag gedeeld worden op Facebook.
 6. Marcia

  Begin november een hele fijne kraamweek gehad met Manita (en Gerry)! Wat hebben jullie ons veel geleerd, ondersteund en voor ons allemaal heel goed gezorgd. Bedankt daarvoor en wie weet tot ziens 😉

1 28 29 30